vrijdag 28 november 2014

Fotodagboek #14 – Meten, shoppen en snotteren

fd14.6

Oei.. veel te laat! Ik heb een hele drukke (maar leuke!) week gehad, en daardoor geen momentje gevonden om te bloggen. De foto’s van die week, zien jullie later. Eerst een fotoverslag van een week waarin ik veel voorbereidingen deed voor mijn nieuwe kamertje in Utrecht, een dagje ziek was, een schoencadeautje kreeg van Sinterklaas en verder eigenlijk heel weinig heb uitgevoerd. Toch benieuwd ;)? Lees verder!

fd14.1

Links: Maandag wilde ik tussen mijn hoorcolleges door de kamer op gaan meten waar ik in zou gaan wonen. Ik was alleen zo stom geweest om een meetlint te vergeten, dus die moest ik eerst nog ergens vinden!
Midden: Schetsje waar echt helemaal niks van klopt. De kamer is ongeveer 3,60 x 2,90!
Rechts: Maar meteen even uitwonende studiefinanciering aanvragen, moneyyy €€€!

fd14.2

Links: Dinsdagavond ging ik met mijn moeder naar de Ikea, waar ik een bed, matras, kast, kleedje en nog véél meer heb gekocht voor nog geen €350! Alsnog een hoop geld natuurlijk, maar als je ziet wat ik allemaal mee naar huis nam..
Midden: En ook een handtekeningetje zetten onder het huurcontract.
Rechts: Woensdagavond mochten we onze schoen zetten thuis, haha! Donderdagochtend vond ik er een zak échte pepernoten in :)

fd14.3

Links: Tijdens werkcollege keken we een presentatie over waarom gamen góed voor je is. Het was superinteressant, maar laat m’n vriend het maar niet horen..
Midden: Donderdagmiddag heb ik heel lang in mijn eentje in een restaurantje bij de UB gezeten om aan een opdracht te werken. Toen ik had besloten om in mijn eentje bij Douwe Egberts wat te gaan drinken, kwam ik toevallig mijn neef tegen die ook wat tijd te doden had! We hebben samen koffie gedronken en daarna at ik met mijn nieuwe huisgenootjes. Later die avond zat ik een keer aan de andere kant bij een hospiteeravond. Heel raar, maar ik mocht nu al meebeslissen over een nieuwe huisgenoot!
Rechts: Vrijdag bleef ik een dagje ziek thuis. Ik was al helemaal aangekleed om naar Utrecht te gaan maar de printer deed het niet, ik had de bus al gemist en ik voelde me ook echt niet zo goed. Lekker op bed met bouillon dus.

fd14.4

Links: Zaterdagochtend voelde ik me gelukkig goed genoeg om te gaan werken, en daarna had ik echt alleen maar trek in pannenkoeken. Waarom ook niet?
Midden: Eerder in de week had ik online foto’s uitgekozen en besteld bij de Hema. Ik heb er 30 besteld van 10x10 cm groot, voor €7,50! Ik heb er al een leuk plekje voor bedacht!
Rechts: ‘s Avonds hing ik een avondje lui bij mijn vriend thuis op de bank. We keken de film ‘The Shawshank Redemption’ en ik vond het totaal niet boeiend klinken, maar het was echt zó’n ongelofelijke goede film! Een van mijn nieuwe favorieten misschien zelfs! Oh en daarna begon voetbal..

fd14.5

Links: Zondag gaf mijn auto tijdens het rijden telkens met knipperende waarschuwingslichtjes aan dat de benzine bijna op was. Snel tanken dus, voordat ik ergens langs de weg sta!
Midden: En daarna –hoe sportief- met een volle tank naar de sportschool.
Rechts: Fiona vierde zondag haar verjaardag voor familie, maar Pascale, Maartje en ik kwamen ook gezellig even langs. Het was superleuk om elkaar weer te spreken!

Volgende week zien jullie in mijn fotodagboek foto’s van de verhuizing, een feestje met de studievereniging, een leuk avondje daten met m’n vriend, een avondje uitgaan en een optreden van Nielson!

2 opmerkingen :

  1. Leuke sportoutfit heb je aan zeg! En het ziet eruit als een drukke week ivm de verhuizing!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super leuke foto's! Ik ben je gaan volgen!! Je hebt echt ene leuke blog :) liefs!

    BeantwoordenVerwijderen