dinsdag 11 november 2014

Fotodagboek #12– Blond, fitness en gezelligheid

fd12.9

Vorige week genoot ik van heerlijk veel vrije tijd, daar was ik echt aan toe! De vakken van het eerste blok had ik zo goed als afgerond en het nieuwe blok was nog niet begonnen, dus ik had écht een weekje rust. In deze week heb ik me officieel ingeschreven bij de sportschool, heb ik flink wat uurtjes gewerkt bij de appie, ben ik uit eten geweest, heb ik mijn haar eindelijk geverfd, heb ik lekker bijgekletst met vriendinnen en ben ik met studiegenoten heerlijk uit geweest in Utrecht! Ga verder voor de foto’s!

fd12.1

Links: Maandagochtend schreef ik me officieel in bij de sportschool waar ik een week eerder een proeftraining had gedaan!
Midden: En natuurlijk meteen aan de bak.
Rechts: Ik had al zóveel gehoord over dé chocola met zeezout, en ik moest hem ook eens proberen. Ik ben verkocht, wat een geweldige chocola!

fd12.2

Links: Happy new hair! Maandagmiddag ging ik naar de kapper waar ik ein-de-lijk mijn haar lichter heb laten verven. Ik wilde het al heel lang maar het kwam er nooit van! Ik ben er echt heel erg blij mee want ik was mijn eigen peper-en-zoutkleurtje flink zat en dit iets lichtere blond maakt het meteen veel frisser. Het is geen groot verschil, maar vooral bovenop mijn hoofd had ik donker haar en daar is nu dus de grootste verandering.
Midden: ‘s Avonds bij scouting gewerkt aan een levend ganzenbordspel voor de kleinere kinderen. De ‘je bent dronken, ga drie stappen terug’-kaart wordt er dan natuurlijk tussenuit gehaald, haha.
Rechts: Dinsdag heb ik van 8 tot 2 gewerkt en ‘s avonds ging ik lekker uit eten bij La Cubanita in Zoetermeer met mijn ouders, broertjes en vriend. Het was echt heel gezellig en onbeperkt tapas blijft zo leuk!

fd12.3

Links: Later die avond pakte in de trein naar Utrecht, waar ik met studiegenootjes naar de maandelijkse borrel van de studievereniging ben geweest. Met een klein groepje gingen we al snel naar Chupito’s voor shotjes en daarna uit in Poema. Op de foto werd shotje pepernoot voor ons klaargemaakt, zo lekker! Daar zou ik wel een hele fles van op kunnen. Bij wijze van.
Midden: Ik sliep die nacht bij Floor, van mijn studie, die een kamer heeft in Utrecht. Het is echt een supermooie en grote kamer!
Rechts: Pas rond 1 uur werden we wakker en toen ging ik snel op weg naar huis. Er moest namelijk ook gewoon nog gewerkt worden.. Onderweg genoot ik van deze verse stoofperensap van de AH!

fd12.4

Links: Er is niets lekkerder dan in de kou naar huis fietsen na een avondje hard werken…
Midden: … en thuiskomen waar een bord boerenkoolstampot met spekjes en rookworst voor je klaar staat!
Rechts: Donderdag weer tijd voor fitness, jaja.

fd12.5

Links: En donderdagavond tijd voor mijn vriend. Ik bleef slapen terwijl hij ‘s ochtends al vroeg weg moest, dus ik bleef nog ‘even’ liggen. 2,5 uur later, kwart voor 11, werd ik pas weer wakker.. Oeps.
Midden: Naar huis fietsen. Fietsen, dat lees je goed ja. De avond ervoor kon ik niet weg met de auto omdat alle ramen compleet beslagen waren aan de binnen- en buitenkant en ik wist niet welke knopjes ik daarvoor moest indrukken. Typisch.
Rechts: Een kaartje voor een vriendin die dat even heel erg nodig had!

fd12.6

Links: Vrijdag ging ik met mijn moeder naar de Intratuin. Niet voor plantjes, maar voor apfelstrüdel met vanillesaus en thee, voor maar 1 euro!
Midden: Vrijdagmiddag deed ik een poging tot mijn bureau opruimen. Omdat ik het vak Taal & Communicatie al definitief gehaald had, kon ik alle artikelen en samenvattingen daarvoor wel weggooien. Voor één vak van één blok had ik echt een enorme stapel papier. Op de foto lijkt het nog mee te vallen, maar het was echt.. veel.
Rechts: ‘s Avonds dronk ik nog even snel wat met twee vriendinnen in een kroeg in het dorp. Het was niet heel boeiend, ik dronk een onschuldig colaatje en ik geloof dat ik rond half 1 alweer in bed lag.

fd12.7

Links: Het moet niet gekker worden! Zaterdagochtend ging ik alweer naar de sportschool, lekker bezig! ‘s Middags werkte ik van 1 tot half 6.
Midden: Zaterdagavond heb ik heel goed bijgekletst met Pascale, Maartje en Fiona. Was echt weer ouderwets gezellig en we hebben het ook flink laat gemaakt. Het was zeker half 3 toen ik thuis was!
Rechts: I woke up like dizzz. Mijn haar in een knotje is ‘s ochtends echt hilarisch, al zeg ik het zelf.

fd12.8

Links: Zondag in alle haast nog een cadeautje kopen voor Maudy, terwijl alleen de AH en Kruidvat open waren. Uiteindelijk heb ik er nog wel iets leuks van kunnen maken met zo’n reep zeezout-chocolade die ik nu echt iedereen probeer aan te praten, zakjes thee en een tube met een kleimasker die ik er heel fijn en goed uit vond zien!
Rechts: ‘s Middags ging ik naar haar verjaardag waar ik het echt heel gezellig heb gehad! Ik heb veel mensen gesproken die ik al lang niet had gezien en er was hele lekkere wijn.

Aankomende week moet ik weer aan de studie, maar gelukkig begint het rustig aan. Dinsdag ben ik voortaan altijd vrij en deze week ook vrijdag een keertje. Dinsdagavond heb ik weer twee hospiteeravonden en ik hoop echt dat ik volgende week enthousiast kan zeggen dat ik een kamer heb gekregen, maar we zullen het wel weer zien.. Verder staat er nog een leuk feestje in Utrecht op de planning en een afscheidsweekend bij scouting.

2 opmerkingen :

  1. Apfelstrüdel met vanillesaus? Jeetje, dat klinkt lekker! Leuke foto's maak je trouwens <3

    BeantwoordenVerwijderen