donderdag 30 oktober 2014

Fotodagboek #9 & #10

fd910.11

Zo. De tentamens zijn voorbij: tijd voor het goede leven. Want dat goede leven mis ik al een hele tijd! De afgelopen twee weken waren heel druk met opdrachten en leren, dus het fotodagboekje schoot er bij in. Twee keer. Maar niet getreurd: vandaag een inhaalslag met een dubbel fotodagboek! Kijk mee naar lekker eten, tv-schermen en voeten!

fd910.1

Links: Post voor mij! Een uitnodiging voor een ‘verjaardagsdiner’ van de ouders van mijn vriend. Lief :)
Midden: Maandagavond deed ik een poging tot lezen, maar de tv ging aan ennnn weg was mijn concentratie.
Rechts: Dinsdagochtend kreeg ik een melding dat het hoorcollege van die dag niet door zou gaan, dus ik was lekker een dagje vrij!

fd910.2

Links: Knetterijsjes!
Midden: Woensdagochtend moest ik weer de bus om half 8 hebben, en ik voel me zo intens zielig als het dan nog zo donker is!
Rechts: Woensdagavond hoefde ik voor de verandering niet te werken, dus ik ging naar mijn vriend in Delft. We hebben pannenkoeken gebakken en zijn naar zijn ouders gegaan.

fd910.3

Links: Ik bleef slapen, want mijn werkcollege op donderdag ging weer niet door :)
Midden: Toen ik ‘s ochtends de auto had geparkeerd bleef ik nog even zitten omdat er een heel lekker nummer op de radio was. Een cover van Superheroes door Dotan. Mijn broertje heeft pas nieuwe boxen in mijn auto gemaakt, dus de muziek klinkt nu zooo lekker!
Rechts: Na op en neer naar Utrecht te zijn geweest voor een ongelofelijk kansloos mentorgesprek, maakte ik een lekkere lunch voor mezelf.

fd910.4

Links: ‘s Avonds nog even bloggen. Deze foto moest ik naar mezelf mailen omdat ik hem anders niet kon Instagrammen, haha.
Midden: Outfit van vrijdag #fromwhereistand.
Rechts: ‘s Avonds gezellig even bijgekletst met vriendinnen, was heel erg nodig! Samen met Nienke maakte ik sangria met frambozen en mandarijn, onze specialiteit!

fd910.5

Links: Zaterdag na het werken was ik behoorlijk chagrijnig. Ik wilde leuke dingen doen, maar niemand had tijd! Ik kan me prima vermaken in m’n eentje, maar ik had zó erg uitgekeken naar mijn weekend dat het nogal tegenviel. Tot ongeveer 9 uur was ik bij mijn vriend en keken we een beetje tv.
Midden: Daarna ging ik naar Maudy om bank te hangen en appeltaart te eten. Uiteindelijk had ik toch nog wel een gezellige avond ;)Rechts: Zondagavond lekker slecht patat gehaald.

fd910.6

Links: Maandagochtend was het echt gekkenhuis in de trein! Het was herfstvakantie voor midden-Nederland en álle opa’s en oma’s besloten daarom hun kleinkinderen mee te nemen naar het spoorwegmuseum of iets in die trant.
Midden: Na mijn colleges even snel langs Pascale haar kamertje in Utrecht gefietst! Sinds kort heeft ze een kamer en dit was de eerste dag dat ze er zou blijven slapen. Onderweg haalde ik oliebollen (hè wat?), dus die aten we lekker op tussen alle troep ;)
Rechts: ‘s Avonds kwam m’n vriend eten en daarna keken we met mijn jongste broertje in de kelder de eerste film van New Kids. Zo fout, maar stiekem ook wel grappig.

fd910.7

Links: Dinsdag sloeg ik een nieuw sjabloon op voor mijn blog, zónder IntenseDebate. Dat commentsysteem raad ik je echt sterk af. Nu ik hem heb verwijderd ben ik ook álle reacties kwijt, echt heel jammer :(
Midden: Superharde regen en wind op dinsdagavond!
Rechts: Woensdag stapte ik over van KPN naar Telfort. Het abonnement voor mijn iPhone liep af, maar ik vind m’n 4S nog prima, dus ik sloot alleen een nieuw goedkoop abonnement af.

fd910.8

Links: Mijn broertje kwam pas met een iPhone-oplader van de Hema thuis die er flink stevig uit zag. Die originele opladers zijn bij mij al zo vaak kapot gegaan, dus deze moest ik hebben! Het snoer is hetzelfde als dat van strijkijzers, superstevig dus! En ze kosten maar 5 euro!
Midden: ‘Komt er ooit een einde aan al dat leren?’ ‘Nee’
Rechts: Voor de verandering eens leren in Utrecht, op de Uithof. In de binnenstad zit ook een bibliotheek maar die is altijd zo overvol dat ik met studiegenootjes naar die op de Uithof ben gegaan. Ik ben heel hard bezig geweest!

fd910.9

Links: Later die middag moesten we naar een verplicht praatje over cursusinschrijvingen maar het was zó nutteloos. Hij vertelde echt niks nieuws.
Midden: Oeps. De kachel thuis was iets te hard opgestookt terwijl het vochtig was. De verflaag zette helemaal op en viel er in stukjes af..
Rechts: Vrijdagmiddag ging ik met mijn vriend naar Rotterdam want hij had nieuwe kleren nodig. Ik had gehoopt dat ik ook nog wel even kon shoppen, maar we kwamen niet langs de damesafdeling, helaas. We waren ook heel benieuwd naar de Markthal, die pas geopend is, en het viel niet tegen. Echt een aanwinst voor Rotterdam, heel mooi!

fd910.10

Links: Na het werken op zaterdag weer de boeken in, tot ‘s avonds laat zelfs!
Midden: Zondag moest ik nog heel kort even werken.
Rechts: ‘s Avond aten we pizzaburgers! Ik had ze al eerder geproefd bij een Dr. Oetker-stand tijdens de UIT, dus ik wist al dat ze superlekker waren!

Volgende week vertel ik jullie over mijn tentamens, waarschijnlijk een leuke avond stappen met studiegenootjes, de sportschool (!) en een etentje voor de verjaardag van mijn schoonouders. Oh, en ik heb anderhalve week lang min of meer vakantie! Deze week belooft heel wat leuker te zijn dan de afgelopen weken! :)

1 opmerking :

  1. haha m'n kamer is nu wel wat opgeruimder hoor! ;) x pas

    BeantwoordenVerwijderen