donderdag 21 augustus 2014

Wishlist #2

wishlist2

Ik heb deze zomer zóveel geshopt voor de aankomende, koudere seizoenen, maar mijn wensen zijn nog niet helemaal vervuld. Ik laat jullie zo snel mogelijk alle aankopen zien die ik al binnen heb. Vandaag staat er weer een shopdagje op de planning; ik ga met vriendinnen naar Den Haag, waar ik hopelijk nog een paar mooie spulletjes kan vinden.

Boven aan mijn lijstje staat waarschijnlijk het minst interessante van alles hierboven: extra lage sneakersokken. Ik heb altijd gewoon lage sokken gedragen, die dan wel een stukje boven m’n gympen uitkwamen. Ik heb er nooit bij stilgestaan dat dat anders kon, totdat ik bij een vriendin deze speciale sokken zag. Sindsdien erger ik me dood aan die van mij. Lijkt me veel mooier, All Stars zonder randje sok.

Al een tijdje heb ik deze leuke slip ons op het oog. Ze hebben ze bij heel veel winkels, in heel veel printjes en kleuren maar die van Manfield vind ik tot nu toe echt het mooist. Ik weet nog niet welke van bovenstaande kleuren ik het leukst vind! Die met het slangenprintje vind ik echt heel gaaf, maar wel minder draagbaar.

Ook wil ik graag nog wat simpele shirts hebben. Ik heb eigenlijk helemaal geen shirts met opdrukje, terwijl ik dat onder jasjes of vestjes altijd zo leuk vind staan bij anderen. Ik ben niet speciaal op zoek naar de shirts hierboven (van de H&M), maar gewoon naar leuke shirtjes in het algemeen.

Ten slotte nog iets wat eigenlijk steeds belangrijke wordt: een goede tas, groot genoeg voor mijn laptop. Ik gebruik al heel lang een goede tas die ik nog steeds leuk vind en mijn laptop past er zowaar in. Een probleem: dan gaat ‘ie niet meer dicht. Ik ben er nog niet over uit of ik volgend jaar met een laptop ga werken of met collegeblokken (ik voel me weer net als toen ik naar de brugklas ging. Die dilemma’s!) maar een tas die in ieder geval groot genoeg is om alle opties open te laten is wel handig. Vandaag ga ik dus weer hard aan het shoppen, jullie zullen snel genoeg zien of ik een beetje geslaagd ben!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten