maandag 8 april 2013

TESTWEEK IS OVER!

IMG_0997
Bah, wat lag mijn blog er de laatste weken stil bij! Na de reisweek had ik 3 enorm drukke weken vol met so’s en deadlines, gevolgd door nog twee zware weken tentamenweek. Eerst maar even dit artikeltje met een update over mijn leven behind the blog.
♥ Vooruit schrijven is me nog nooit helemaal goed gelukt, maar dit keer vergeef ik het mezelf wel! Ik ben zo blij dat het eindelijk weer even wat rustiger is op school, want dat betekent dat ik ook weer eens tijd heb voor artikels :) Helaas heb ik inspiratie altijd op de verkeerde momenten (ín de toetsweek, i.p.v. daarna) dus daar moet ik nog even iets op verzinnen.
♥ Afgelopen zaterdag heb ik met Pascale, Molly, Maartje en Fiona een feest gegeven in de werkplaats van mijn vader. We hadden ongeveer 80 mensen uitgenodigd en er zijn er zeker 70 gekomen, heel leuk! Het was een heel geregel en er moest ontzettend veel schoongemaakt worden (ervoor en erna) maar het was het waard. Als thema hadden we ‘Cowboys & Indians’ en er waren, buiten onze verwachting, zoveel mensen in themakleding! De meesten waren nog leuker gekleed dan wij, haha! Ik zal komende week nog een artikel maken met de foto’s, wat thema-ideetjes en ons boodschappenlijstje.
♥ Ik zit te denken aan een eigen domein.. Ik weet best dat een lifestyleblog als die van mij nooit duizenden bezoekers zal krijgen, maar ik vind het leuk om het allemaal iets professioneler te maken. Blogger vind ik hartstikke fijn werken, maar sommige dingen kun je zo moeilijk aanpassen, en daarbij heb je natuurlijk dat lelijke .blogspot.nl in de url. Het probleem is alleen dat ik niks, maar dan ook echt niks weet van html codes. Het liefst wil ik iemand naast me hebben zitten die precies codeert wat ik wil. Het probleem is alleen dat ik vrij weinig mensen ken die dit kunnen.
♥ Het is alweer bijna een maand geleden dat ik jarig was, maar ik heb nog helemaal niet verteld wat ik voor cadeautjes heb gehad! Aanstaande zaterdag vier ik het pas samen met mijn broertjes voor familie en kennissen, maar van mijn ouders heb ik op de dag zelf een cameratas, een bak Ben & Jerry’s, een statief voor mijn camera, een bon voor de douglas en kussentjes in de vorm van de letters L O V E gehad. Allemaal kleine cadeautjes dus, maar ik was door het jaar heen al heel erg verwend (zoals een gulle donatie voor mijn spiegelreflex). Van vrienden van school heb ik geld en chocolade gehad en van vrienden van scouting heb ik hele creatieve cadeaus gehad!
♥ Ik heb het heel erg naar m’n zin op de deli-afdeling bij de Albert Heijn. Ik werk er nu ruim twee maanden en het gaat steeds beter. Ik heb nog steeds weinig verstand van kaas (ik lust geen kaas) en vlees (is nog best moeilijk) maar ik vind het wel heel leuk om te doen. Ik werk ongeveer 8 uur in de week, waarvan 5 uur op de zaterdag en 3 op woensdagavond. Op woensdagavond mag ik helaas alleen maar vakkenvullen en schoonmaken, wat ik dan weer een beetje jammer vind. Ben niet voor niets gestopt met vakkenvullen ;)
♥ En hoe gaat het met jullie? Volgens mij heeft iedereen net tentamenweek gehad, dus hoe ging het? Nog leuke dingen in het vooruitzicht?

2 opmerkingen :

  1. Leuk om te lezen! Maar voor een eigen domein hoef je toch geen verstand te hebben van html codes? Ik heb daar echt 0,0% verstand van en het is me toch gelukt. Zo te horen heb je leuke cadeaus gekregen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha dat je nog steeds geen verstand hebt van kaas, zó herkenbaar! Ik weet echt de absolute basis maar meer niet. Echt superleuk dat je een feestje hebt gegeven. )

    BeantwoordenVerwijderen