dinsdag 8 januari 2013

BIG DAY!

foto
Een van de leukste apps op mijn iPhone is Big Day. Met deze app kun je zoals je ziet, zien hoeveel dagen het nog duurt tot een gebeurtenis, en je kunt er ook een leuk plaatje bij plakken. Regelmatig open ik hem om te bekijken hoelang het nog duurt tot iets leuks. Natuurlijk gebeuren er tussendoor wel meer leuke dingen, maar dit zijn de grotere. Ik heb op het moment 6 gebeurtenissen waar ik naar af tel, en ik ga er daarvan 5 laten zien. Die laatste is namelijk zomerkamp, en dat duurt nog 192 dagen. Is dus (nog) niet echt de moeite waard ;)
De eerste is het concert van The Script! Die komt ondertussen steeds dichterbij en ik heb er ook súperveel zin in! In 2011 ben ik naar heel veel concerten geweest van kleinere bandjes, maar nooit echt naar zoiets groots als The Script (al was All Time Low in de Melkweg ook redelijk groot.) 2012 was mijn ongeplande rustjaartje met om precies te zijn 0,0 echte concerten, dus van deze ga ik echt weer genieten. In dat jaar is mijn muzieksmaak extreem omgeslagen, dus dit zal ook daarom wel nieuw zijn. Wat wel jammer is, is dat we zitplaatsen hebben, maar we gaan er gewoon het leukste van maken :)
Over 46 nachtjes ga ik ein-de-lijk weer skiën! Kerst 2010 was de laatste keer dat ik op een echte piste heb gestaan, dus ik heb er weer superveel zin in! Dit jaar ga ik met school mee, in plaats van met mijn ouders. Een paar vriendinnen gaan ook mee, dus dat wordt vast leuk! Mijn outfit ligt al klaar! Ja, echt.
En nog geen 24 uur na terugkomst van de skireis is het alweer tijd voor het volgende leuke reisje! Met 5vwo en 4havo gaan we 4 dagen naar Berlijn! De logica van een reisweek net na de voorjaarsvakantie snap ik ook niet, maar toch is het leuk. In de eerste gingen we 4 dagen naar Katwijk aan zee, in de tweede naar de Ardennen, in de derde naar Londen, vorig jaar naar Cambridge en dit jaar dus naar Berlijn. Volgens oudere klassen is de Berlijnreis het leukste, dus ik ben benieuwd!
En alsof dit allemaal nog niet vermoeiend genoeg is, ga ik de dag dat ik terugkom uit Berlijn meteen weer gezellig een weekendje weg met scouting. Hoe ik dit in godsnaam ga overleven heb ik nog niet bedacht, want dit wordt zwaar. Haha, ik kijk wel echt héél erg uit naar deze twee drukke, maar verschrikkelijk leuke weken!
Als laatste van het rijtje staat mijn verjaardag! Op 17 maart word ik 17 en hoewel ik natuurlijk nog niet weet wat ik die dag/dat weekend ga doen, weet ik wel dat het leuk gaat worden!
Oh, en trouwens, op 28 januari bestaat Ik ben Beau alweer een jaar! Ik ben er nog niet uit hoe ik het ga ‘vieren’, want voor een winactie vind ik mijn bezoekersaantallen nog wat te laag, maar ik wil wel graag wat leuks doen. Jullie zien het vanzelf :)

7 opmerkingen :

 1. These procedures are usually essential in evaluating the patients' progress as they continue with the therapy. You got to get hold of the best professional therapist in town who can help you to fine tune and perfect your personality traits and bolster your confidence level to new high. They also require cardiac and physical rehabilitation.
  Here is my web page - best natural remedies for depression

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo jaloers dat je naar the script gaat,ik wil ooook !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke dingen! :D
  Ikzelf heb ook heel veel leuke dingen op de planning staan :3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke vooruitzichten zeg, veel plezier :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je een SUPERleuke blog! ;D Ik ga dinsdag skieën met school, haha! Ik volg je. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat tof dat je naar Berlijn gaat! Ik ben daar vorig jaar april geweest en vond het een geweldige stad.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Handige en leuke app! Alleen jammer dat ik die niet kan downloaden op mijn mobiel.. :/

  BeantwoordenVerwijderen