dinsdag 16 oktober 2012

TAG: BEFORE I DIE

Een leuke tag die ondertussen heel blogland al heeft gedaan, behalve ik. Ik kan natuurlijk niet achterblijven dus ik heb een avondje zitten weheartit’en op ‘before i die’! Ik vond héél veel leuke plaatjes, dus mijn ‘before I die’-lijstje is lekker lang geworden. Laten we dus maar hopen dat ik nog lang leef:

bid25

Ja, dat lijkt me echt leuk! Ik heb wel vaker flash mobs gezien (en er bij gym wel eens geoefend) maar dat zijn geen échte. Een flash mob moet beginnen met één persoon en er moeten voorbijgangers mee gaan doen zonder het te hebben geoefend!

bid26
Ik heb 3 jaar toneelles gehad maar moest hiermee stoppen omdat ik naar de middelbare school ging en het dus heel druk zou krijgen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het nog steeds heel jammer vind dat ik er nooit meer naar terug ben gegaan want toneelspelen vind ik nog steeds heel erg leuk! Ik ben misschien niet goed genoeg voor een film, maar dromen mag :)

bid22
Voor elk concert neem ik het mezelf weer voor: ik ga het gewoon doen! Maar als je daar dan tussen die dansende, zwetende en gevaarlijke (en oude) mensen staat dan is de stap toch iets te groot, haha.

bid3
Ja dat zou toch eens fijn zijn!

bid6
Altijd al een keer willen doen! Jammer dat het strafbaar is en er nog iets van ouders bestaan die dit nooit goed vinden.

bid7
Aan de ene kant heb ik helemaal niet de drang om dit boerendorpje te verlaten omdat ik het hier eigenlijk hartstikke fijn vind, maar aan de andere kant móet ik ooit gewoon in een mooie, grote stad geleefd hebben!

bid8
Gespreksonderwerp van de dag #1 met vriendinnen!

bid9
Iets in me zegt dat ik dit al een keer heb gedaan? Iemand van mijn vriendinnen die zich dit misschien nog kan herinneren? En anders doe ik het gewoon (nog) een keer!

bid10
Ik heb altijd gedacht dat zo’n spiegelreflex camera niks voor mij is omdat ten eerste veel te veel geld kost voor hoe vaak ik hem waarschijnlijk zal gebruiken, en ten tweede ben ik helemaal niet zo’n handig fotografie-type. Heel raar dat ík dat zeg (klik en klik) maar het is gewoon zo (ik ben meer het herinneringen-type). Toch denk ik dat áls ik ooit een mooie, goede camera heb ik me er wel in zal gaan verdiepen en het uiteindelijk gewoon heel leuk vind!

bid11
JA! Het blijft maar door m’n hoofd spoken: nu of over een jaar of over een half jaar of 3 jaar of een tiendagencursus of vijftig losse lessen of..!?

bid12
Moet ooit gewoon hé?

bid13
Een van de meest onwerkelijke dingen van dit rijtje denk ik. Maar daarom niet minder leuk!

bid15
Huh, wow, hier wilde ik serieus nét aan gaan beginnen! Lijkt me heel leuk om over 10 jaar die brief terug te lezen en te lezen wat ik op dat moment dacht en deed!

bid16
Het eerste wat ik ga doen als ik 18 ben is mijn tanden laten bleken. Als ik het hierover heb met mensen vinden ze het vaak maar raar dat ik zoiets wil laten doen, maar ik zie het zelf echt niet als een cosmetische ingreep. Ik heb verschrikkelijke gele tanden (ik rook niet, poets goed, dronk tot een maand geleden geen thee?) en ik kan het af en toe echt niet aanzien. Nu mijn tanden na bijna 5 jaar beugelen eindelijk recht staan mogen ze ook ooit wel mooi wit zijn, vind ik.

bid19
Klinkt toch geweldig!?

bid20
Dit zal ik ook óóit nog een keer doen. Je koffer inpakken met winter- en zomerkleding en later maar kijken wat je ervan nodig hebt op die bestemming!

bid21
Laten we hopen dat ik dit ergens in de komende (hopelijk) 80 jaar wel van mijn lijstje kan strepen.

bid23
Niet nu en waarschijnlijk nog niet eens over 10 jaar, maar OOIT wel! Niet dat ik me daar veel mee bezig hou, maar ik weet toch wel zeker dat ik ooit kinderen wil.

bid27
Héél veel graag! Ik heb niet het gevoel dat ik dood kan gaan voordat ik iets van de planeet heb kunnen zien waar ik jaren op heb doorgebracht!

3 opmerkingen :

  1. Jaa die laatste! En een appartement met vriendinnen hebben lijkt me ook geweldig. Erg dat je niet meer weet of je ooit een drankje in iemands gezicht hebt gegooid Beau... Nee oké flauw. Ik had het pas nog met een paar mensen over naar het vliegveld gaan en een ticket kopen. Ze maakten zich helemaal zorgen over hoe ze dan thuiskwamen in verband met werk en zo, maar dat is juist de hele charme ervan vind ik!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahaha, ik zag gewoon de hele tijd het beeld voor me van mezelf terwijl ik een glas water in iemands gezicht gooide! Ik ben vandaag tot de ontdekking gekomen dat dit waarschijnlijk komt door een watergevecht dat ooit op die manier begon, haha! Het is níet wat je denkt!

      Verwijderen