donderdag 15 januari 2015

Roomtour: kamer in Utrecht!

IMG_2892

Ahhh, ik kijk er al zo lang naar uit om jullie mijn kamertje in Utrecht te showen! Het is nu eindelijk gezellig genoeg om het jullie te laten zien, ook al wordt het vast nog heel anders de komende maanden. Ik heb speciaal voor de foto’s alles opgeruimd, m’n bed opgemaakt en zelfs gestofzuigd. Benieuwd naar mijn studentenkamertje in Utrecht? Klik op ‘meer lezen’!

IMG_2893

Ik ben altijd een beetje bang dat ik echte kaarsen vergeet uit te blazen als ik weg ga en dat door mij dan alles afbrandt, dus deze nepkaarsjes zijn een goed alternatief! Ze zijn zelfs oplaadbaar (wie verzint het?), dus ik hoef niet zuinig te doen met de batterij!

IMG_2896IMG_2903IMG_2908

Ik vind kerstverlichting zo leuk! Ik heb een dun snoertje boven mijn bureau opgehangen, zoals je op de eerste foto kunt zien, en naast mijn bed heb ik grote gordijnverlichting. Het staat zo gezellig! De collage boven mijn bed vind ik ook heel erg gaaf, het zijn foto’s van allemaal leuke dingen en lieve mensen dus ik word helemaal blij als ik er naar kijk!

IMG_2897IMG_2898

De muur boven mijn bankje is nog een beetje leeg (behalve een klok die net niet te zien is op de foto) maar ik heb al wel wat leuke ideetjes. Ik ben ook heel blij met het bankje, want dat maakt het net iets meer een woonkamertje. Ik was eerst bang dat het niet zou passen (mijn kamer is nog geen 11 m2 ;) maar het gaat eigenlijk prima! Oh, en om het schapenvachtje heb ik als kind zo vaak gezeurd bij de Ikea, en nu heb ik hem eindelijk, haha!

IMG_2907IMG_2904

Het beste ooit: een wasbak in mijn kamer! Zó handig, want we delen met 5 personen één badkamer en als iedereen die ene wasbak zou moeten gebruiken zou het echt chaos worden.

IMG_2895IMG_2909IMG_2911

Ik heb twee kasten in mijn kamer: een boekenkast en een kledingkast. Op het bovenste plankje bewaar ik mapjes, papier en snelhechters (printer staat onder mijn bed), in de doosjes zitten allemaal praktische dingetjes als spijkers en fietslampjes en daaronder heb ik leuke glazen potjes waar nog niks in zit en schoolboeken. Op het volgende plankje heb ik een handig kastje staan waarin en waarop ik dingen als nagellak, bodylotion en douchegel bewaar. Daarna een plankje met eten dat niet in de koelkast hoeft en wat ik om de een of andere reden gewoon dichtbij me wil hebben, haha, en onderaan nog wat troep. Mijn kledingkast hou ik al een tijdje verbazingwekkend netjes! Thuis bij mijn ouders heb ik bijna niks meer hangen, behalve bikini’s en korte broeken en dat soort dingen, daarom is het hier zo vol!

Dat was het dan! In dit hokje breng ik heel wat uurtjes door doordeweeks en ik vind het echt een fijne en gezellige plek! Mocht het je op zijn gevallen dat er geen ramen op de foto’s staan; dat klopt. Ik heb twee hoge, kleine ramen en dat is het. Ze zitten te hoog om naar buiten te kijken, en dat is natuurlijk wel jammer. Gelukkig hebben we een gezamenlijke woonkamer, dus ik zit niet opgesloten! Hoe vinden jullie mijn kamer geworden? :)

8 opmerkingen :

 1. Aah wat leuk! Het ziet er al gezellig uit na zo'n korte tijd. Ik heb hetzelfde bed, haha. En ook schapenvachtjes, zo fijn! Ik wil stiekem ook nog wel een bankje maar ik heb dus nog een extra ladekast en een grote tafel, dus dat is wel even passen en meten. Maar ach, dat komt nog wel! Je doet me er nu aan herinneren dat ik echt foto's uit moet laten printen na de tentamens!

  Wel jammer van je ramen, maar gelukkig heb je een gezamenlijke woonkamer. In mijn keuken is juist weer geen raam, haha. Niet dat je nu zo graag naar buiten zou willen kijken, maar toch.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik zag je foto's inderdaad, superleuk! Nu heb ik er nog geen last van dat ik zo weinig licht heb (behalve met foto's maken, grrrr...) maar in de zomer misschien wel, dat weet ik nog niet!

   Verwijderen
 2. Ooh het ziet er zo schattig en gezellig uit! Vooral met die lampjes! :D X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gezellig en best ruim! Jammer dat je geen raampjes hebt, hopelijk heb je wel zat frisse lucht?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, de raampjes kunnen wel open maar ik kan er niet bij.. Tot nu toe heb ik er nog geen last van gehad, maar binnenkort ga ik er maar eens iets op verzinnen ja!

   Verwijderen
 4. Dat ziet er reuze gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gezellige kamer! Leuk zo met die lichtjes !

  BeantwoordenVerwijderen