donderdag 1 januari 2015

Happy 2015! What’s the plan?

oudennieuw%2520007
(oudjaarsavond 2011, einde Project365)

HAPPY NEW YEAR!

Ik hoop dat jullie vanochtend (oke middag) allemaal flink brak wakker zijn geworden, want dat zou moeten betekenen dat je 2014 knallend hebt afgesloten! En voor degenen die geen liters champagne achterover hebben gegooid: ik hoop dat je een mooie avond hebt gehad en met een goed gevoel terugdenkt aan 2014! Voor mij was het helaas geen feest en vuurwerk dit jaar, ik zit namelijk met mijn schoonfamilie in de Franse Alpen.. Pfff..

Nee, mij hoor je niet klagen hoor! Terwijl jullie dit lezen zit ik óf in de skilift óf in het appartementje met warme chocolademelk, genieten! Op oudjaarsavond word ik altijd een beetje emotioneel, altijd al gehad, en overheerst telkens weer het gevoel van tevredenheid. Ik heb het zo goed. Die avondjes zijn heel goed voor mijn zelfbewustzijn, voor zulke dingen moet ik heel dankbaar zijn en niet vergeten! Mijn hoogtepunten van 2014 (en dat waren er véél!) hebben jullie van de week al kunnen lezen, en nu is het tijd voor een schone lei, een frisse start, een nieuw hoofdstuk: 2015, wat is het plan!?

EEN .NL DOMEIN
Ik heb al eerder bíjna een eigen domein gekocht, maar toen ineens was de bloglust weg. De comeback heeft even geduurd, maar ik zit er nu weer zo lekker in! Ik wil mijn blog heel graag wat serieuzer aanpakken, om te beginnen met een .nl in plaats van dat slome .blogspot.nl. Ohja, en ik ben mijn hersenen aan het laten kraken voor een nieuwe naam, want ikbenbeau kan gewoon echt niet meer. Wees eerlijk..

GROTE AUTO
In april 2014 heb ik mijn rijbewijs gehaald, en sindsdien heb ik echt alleen nog maar gereden in mijn boodschappenkarretje. De auto van mijn ouders is zo lomp groot; ik kan er echt niet mee omgaan! Dat is zeker iets wat ik dit jaar wil aanpakken, want het zou handig zijn als ik kon bobben of voor het geval er een keer iets gebeurd ofzo.

P IN ÉÉN
Nou, dat is nog eens een mooie cliché! Ik wil dit collegejaar mijn propedeuse halen. Dat betekent dus dat je alle vakken van het eerste jaar moet halen, en dus alle 60 punten hebt verdiend. Ik denk dat het me wel gaat lukken, maar ik moet er zeker wel mijn best voor doen. Daarom zet ik hem in dit lijstje, om naar toe te streven!

VERHUIZEN
Huh, wat? Ja, ik ben inderdaad al verhuisd. In Utrecht heb ik nu een bedje en een bureau, maar mijn thuis is het nog niet. Mijn plan voor 2015 (of eigenlijk, gewoon zo snel mogelijk) is er écht mijn plekje van maken. Binnenkort komen mijn ouders nog een keer langs met wat kasten, spijkers, spiegels en dat soort dingen. Ik heb het nu al helemaal naar mijn zin in Utrecht, maar ik moet nog wat meer in mijn ritme komen. Wennen en inburgeren dus.

EEN NIEUW LAND
Ik wil dit jaar graag een stedentrip maken naar een land waar ik nog nooit ben geweest. Zo’n land waar je niet aan zou denken als vakantiebestemming, maar waar je het ongetwijfeld gewoon hartstikke naar je zin kunt hebben. Inspiratiebron van dit plan is de landkaart die sinds kort in het studentenhuis hangt waar ik woon. De landkaart is bedekt met van dat kraslotenspul, dat je kunt wegkrassen bij de landen die je hebt bezocht. Ik kon alleen Bulgarije als enige van ons wegkrassen, verder niets! Dit jaar wil ik een nieuw, niet-logisch land bezoeken, samen met mijn vriend. Hij weet dat nog niet, maar die reis komt er. Mark my words ;)

Dat waren ze: mijn plannen voor het komende jaar! Het zijn geen uitzichtloze voornemens, maar zeker dingen waar ik iets mee kan! Ik ben benieuwd wat ik bij de volgende jaarwisseling allemaal van mijn lijstje kan strepen, en wat ik er ondertussen misschien nog allemaal aan toe heb gevoegd. Hebben jullie al plannen voor 2015? Laat het me weten, misschien breng je me op ideeën! :)

2 opmerkingen :

  1. Ja, een land bezoeken wil ik ook heel graag, en verhuizen gaat bij mij natuurlijk ook gebeuren. En mijn P in één jaar halen ook, al heb ik weinig keus want anders mag ik niet verder met mijn studie. Misschien moet ik mijn rijbewijs ook maar eens gaan halen, al heb ik daar eigenlijk niet zo'n zin haha. Ik wil me meer focussen op de dingen die echt belangrijk zijn in mijn leven, maar daar heb ik vandaag een blogpost over geschreven (hint haha). Ik wens je een heel mooi 2015 toe, hopelijk kun je alles van dit lijstje waarmaken! En veel plezier op wintersport nog. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke plannen heb je voor 2015!! En wat een goed idee om een eigen domein te nemen!

    BeantwoordenVerwijderen