woensdag 10 december 2014

Fotodagboek #16 – Vet en vitamientjes

fd16.8

Heeee daar ben ik weer! Vorige week was een beetje hectisch i.v.m. met een tentamen en nog een deadline, dus tijd voor bloggen was er bijna niet. Daarbij heb ik nu doordeweeks geen camera (moet nog even iets fixen voor de inboedelverzekering) dus ik kan hier geen fatsoenlijke foto’s maken, en dat houdt me nogal tegen. Ik weet niet precies wanneer ik weer een beetje ritme kan krijgen, maar dat merken jullie vanzelf. Voor nu heb ik weer een fotodagboekje met vooral héél veel foodphoto’s. Klik op ‘meer lezen’!

fd16.1

Links: Maandag met een hele grote tas richting Utrecht, en tot mijn college om 3 uur een beetje boodschappen gedaan en proberen mijn kamertje iets op te vrolijken.
Midden: Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk kleding te verhuizen, maar uiteindelijk heb ik nog niet eens een derde mee kunnen nemen. Luxeprobleem…
Rechts: ‘s Avonds kwam Pascale bij mij eten en we maakten vissticks, aardappelpuree en paprika (voor haar een aubergine) uit de oven. Het was echt héél erg lekker, wanneer ik mijn camera hier heb maak ik een receptje!

fd16.2

Links: Na het eten keken we ‘The Bucketlist’. Of ja, een poging tot. We gaven elkaar na een half uur toe dat we er niks aan vonden, dus toen spoelden we door naar de laatste 10 minuten.
Midden: Toen ze weer weg was, heb ik achter mijn bed een fotocollage gemaakt. Ik vind het heel leuk geworden!
Rechts: De rest van de avond heb ik aan een fotodagboek gewerkt, en ik voelde me echt alsof ik mijn kantoortje aan het werk was, haha.

fd16.3

Links: Ik ging maandag veel te laat naar bed, dus dinsdag werd ik uit mezelf pas rond half 12 wakker. En ik bleef nog heel lang liggen want ik was lui.
Midden: Thee en schuimpjes!
Rechts: ‘s Middags volgde ik met een studiegenootje een workshop Photoshop. Ik shopte mijn vriend in een bodybuildershow en we kregen appeltaart, prima middagje!

fd16.4

Links: Woensdag voelde ik me verre van goed, ik voelde echt dat ik vitamientjes nodig had. Na college ging ik naar de AH en kocht ik ingrediënten voor een lekkere salade (voor ‘s avonds), paracetamol, een smoothie en een avocado.
Midden: Oh, en koekjes!
Rechts: Heeeerlijke salade voor mezelf gemaakt. Het was een beetje teveel, maar dat was juist fijn want zo had ik ook alvast een lekkere lunch voor donderdag!

fd16.5

Links: Ik had al vier dagen achter elkaar een bounty in mijn adventkalender.. Bah. Gelukkig zitten er in totaal ook maar vier in ;)
Midden: Donderdagmiddag ging ik naar huis. Mijn vriend was namelijk jarig! Ik kwam voor een gezellige avond, maar hij had zijn vrienden ook uitgenodigd dus ze hebben met z’n 4’en de he-le avond zitten gamen. Ik heb Catan gespeeld met zijn ouders. Op zijn verjaardag ben ik een voorbeeldige vriendin en zeur ik niet, haha.
Rechts: Vrijdagmiddag weer terug naar Utrecht voor een werkcollege.

fd16.6

Links: Vrijdagavond ging ik met mijn vriend, ouders en broertjes uit eten als een soort ‘Pakjesavond’. De sushi was weer zoooo lekker en het was ook heel gezellig!
Midden: Met Pasen en Sinterklaas krijg ik van de familie van mijn vriend altijd chocola van een hele goede chocolaterie in Delft. Ik weet niet precies waarom ze die traditie hebben, maar ik vind het helemaal prima.
Rechts: Zaterdag heb ik overdag een paar uur gewerkt, hard geleerd en ‘s avonds een goddelijke shoarmapizza van Domino’s gegeten. Die pizza is zó ongezond en zó lekker.

fd16.7

Links: Zaterdagavond sliep ik bij mijn vriend en we hebben íets te lang Super Smash Bro Brawl of zoiets gespeeld. Ik had héél erg studieontwijkend gedrag en stiekem was het spel ook best wel leuk. Ik speelde telkens met Mario, dus ‘s avonds stuurde ik hem deze snapchat (Mario kan vuurballen gooien).
Midden: Mijn samenvatting van een samenvatting van een samenvatting van een… Ja, daar ben ik goed in.
Rechts: Ik wachtte al een paar dagen op feedback op een paper, maar nu (woensdag) heb ik het nog steeds niet gekregen!

In het fotodagboek volgende week zien jullie hoe ik mijn tentamen verklote, een avondje gezellig bij Pascale ging eten, een paar keer in mijn eentje ging shoppen en herenigd werd met Molly (vriendin uit Alaska)!

2 opmerkingen :

  1. Een avocado moet ik ook eens proberen! Ik heb dat eigenlijk nog nooit gehad haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow je samenvatting is echt super gestructureerd. Ik ben gestopt met samenvattingen maken, want ik moet echt elk detail kennen :(

    BeantwoordenVerwijderen