zaterdag 15 november 2014

Ik heb een kamer in Utrecht!

IMG_8666

Jaaaaaa, ik kan het eindelijk zeggen: ik heb een kamer in Utrecht! Afgelopen dinsdag had ik twee hospiteeravonden (de 4e en 5e) en ‘s avonds kreeg ik te horen dat ik het ‘helaas niet was geworden’. Ik baalde weer flink, want het eerste huis van die avond leek me echt heel leuk. Woensdagavond werd ik door een meisje van dat huis opgebeld dat ik –als ik dat nog wilde- de kamer tóch mocht hebben, want degene die zij hadden uitgekozen wilde de kamer niet meer. Ik was dus 2e keus, reserve. Ik zag het natuurlijk totaal niet aankomen, dus ik zei in shock dat ik er nog even over na moest denken. Toen ik eenmaal ophing, besloot ik dat ik het gewoon moest doen. Het waren lieve mensen, het was een leuk huis met zelfs een woonkamertje, leuke kamer met wasbak, perfecte locatie.. Ook al was ik geen eerste keus, het komt wel goed. Ik belde diezelfde avond nog terug dat ik de kamer graag wilde!
Vanaf 1 december woon ik dus op mezelf. In Utrecht. Hoe gaaf is dat!? Voor die datum moet ik nog heel veel regelen, van de kamer opmeten tot meubels kopen en me inschrijven bij de gemeente Utrecht.. Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de inrichting en verhuizing. Spannend, maar ik heb er superveel zin in!

5 opmerkingen :

 1. Gefelicteeerd met je kamer! Ik ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah, gefeliciteerd! Ik snap dat het stom voelt om tweede keuze te zijn maar aan de andere kant moesten ze al uit zo veel mensen kiezen dat het denk ik echt niets persoonlijks is en je zal het vast heel leuk hebben daar! Ik ben benieuwd naar je updates over het verhuizen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whaaa! Supergaaf. Echt heel leuk. Heel veel plezier alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn, in Utrecht een kamertje :) Tweede keus bij hospiteren staat eigenlijk gelijk aan 1e, zoveel mensen en dan toch nog tweede keus zijn is awesome!

  BeantwoordenVerwijderen