maandag 27 mei 2013

Ik ben het, Beau.

IMG_1294
Huh? Wie is dit? Sinds wanneer volg ik deze blog? Ik ben het, Beau, en het is je vergeven als je je mijn blog niet meer kunt herinneren. Mijn laatste artikel kwam ruim 1,5 maand geleden online, en daarna werd het ernstig stil.. Ik zal er niet omheen draaien: ik heb totaal geen zin in mijn blog. Ik weet niet zo goed wat er met me aan de hand is eigenlijk. Van de ene op de andere dag had ik geen zin meer om artikels te typen en zelfs mijn Bloglovin’ heb ik al die tijd niet aangeraakt! Aan de ene kant vind ik het heel erg zonde, maar aan de andere kant ook weer niet. Het was (en dat zal het ook altijd moeten blijven) een hobby en geen verplichting. Er is ook iets goed mis met mijn creatieve brein, want bij kunstvak gaat het allemaal ook niet zo soepel en zelfs dit artikel typ ik met veel moeite.. Ik ben door vriendinnen gedwongen dit online te zetten want dat vonden ze wel zo netjes, haha.

Het is je ondertussen vast al wel duidelijk; ik stop er (even?) mee. Ik weet niet of het voor altijd is of tijdelijk, maar verwacht de komende tijd maar geen updates. Als ik de motivatie en inspiratie heb teruggevonden kan het zomaar zijn dat ik weer helemaal terug ben, want ik vond het écht leuk. Ik hou mijn blog gewoon online, en ik ben nog (een beetje..) actief op Instagram en Twitter als @ikbenbeau, dus als je me niet kunt missen kun je me daar nog volgen ;)

Nu ik dit artikel zo teruglees klinkt het een beetje alsof ik al de hele maand met een dekentje op de bank zit te huilen, maar dat is juist niet zo! Ik heb verschrikkelijk veel leuke dingen gedaan de afgelopen tijd, maar ik weet gewoon écht niet wat er met mijn hoofd is gebeurd. Bedankt voor alle reacties en ik spreek jullie vast wel weer eens :)

6 opmerkingen :

 1. Awj wat jammer! Ik heb ook wel eens van die periodes dat ik zelfs Bloglovin niet meer lees haha. Ik hoop dat je het snel weer leuk gaat vinden, want ik vind je posts altijd ontzettend leuk om te lezen! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nooo ik kan je niet missen, gelukkig volg ik je op Twitter en Instagram en we moeten wel weer een keer meeten! Maar ik snap je heel goed: soms heb ik ook even een tijdje geen inspiratie. En als het zo lang aanhoudt snap ik wel dat je er gewoon even geen zin in hebt. Ik hoop dat je ooit (snel?) weer begint met bloggen maar als dat niet gebeurt, snap ik het dus wel haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Neeee Beau! Wat ga ik lezen als ik terug ben in Alaska? :( Je mag een korte pauze nemen, tot 6 juli ofzo ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer :( Maar gelukkig volg ik je op Twitter dus dat is ook wel gezellig ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat jammer, maar je moet het wel leuk vinden! De vakantie is bijna voorbij, misschien dan weer

  BeantwoordenVerwijderen