dinsdag 16 april 2013

POLAROID CAMERA 600!

IMG_1144
Vroeger vond ik het al een interessant ding; één klik en de foto kwam meteen! Mijn vader gebruikte hem af en toe voor zijn werk en ik mocht er dus in geen geval aan komen. Nu, een jaar of 10 later is hij natuurlijk overgestapt op de digitale camera maar ge-luk-kig heeft hij de Polaroid camera bewaard. Polaroid camera’s zijn tegenwoordig weer helemaal hip (Instagram!) en ik vond dit leuke ding terug, achter de sokken en onderbroeken van mijn vader!

IMG_1136IMG_1130IMG_1153IMG_1118IMG_1141IMG_1150

Leuk is ie, hè? De camera zelf doet het nog goed, maar de films (de papiertjes met die welbekende randjes) die er al die jaren in zaten zijn over datum en doen het dus niet meer. Voor ik leuke foto’s kan gaan maken moet ik dus nieuwe films kopen, maar die zijn helaas heel duur. Een pakje met 8 films kost al snel €20 dus foto’s maak je in dit geval niet ‘even snel’. Dat je een paar keer moet nadenken voor een foto vind ik geen probleem, maar ik weet zeker dat er érgens (op internet) wel iets goedkopere films voor mijn Polaroid 600 te kopen moeten zijn. Als je toevallig weet waar ik ze kan vinden; laat alsjeblieft een reactie achter!

1 opmerking :

  1. ik heb ook al erg vaak gezocht naar goedkopere, maar helaas geen resultaat :( hopelijk vind jij wel goedkopere films!
    Nog veel plezier met je Polaroid

    BeantwoordenVerwijderen