donderdag 13 september 2012

Gezocht: leuke vakantiebestemming.

Vandaag heb ik de eerste toets van het schooljaar gemaakt en het is dus ook weer hoogtijd om plannen voor de dichtstbijzijnde vakantie te maken: de herfstvakantie. Nog precies 39 dagen te ver (ik woon inderdaad in midden-Nederland, maar onze school onderscheid zich graag van de rest en doet mee met het noorden.) Wie gaat waar heen op vakantie en wat doen we met de thuisblijvers? Big issue.
Vriendin A heeft de grootse gedachte om Nederland rond te treinen en te slapen bij familieleden en vrienden die ons dan met open armen moeten ontvangen. Vriendin B is voor het mooie nog 2 maanden te jong voor het echte werk, voor mij absoluut geen probleem, maar voor haarzelf natuurlijk wel vervelend i.v.m. ouders. Vriendin C heeft al veel opties open staan met buitenlandse vrienden, maar wil onze mogelijke mini-vakantie ook niet missen. Ik wil zelf ook te veel. Ik wil volgend jaar met school mee op skireis, ik wil volgend jaar naar Lowlands, ik wil volgend jaar nog met vriendinnen op vakantie en mijn portemonnee wil dat ik rustig aan doe.
holidays
Ik heb mijn AH teamleiders al een paar keer duidelijk gemaakt dat ik gráág wil verplaatsen naar de brood of deli-afdeling, zodat ik meer uren kan maken op een dag (een hele zaterdag vakkenvullen zie ik echt niet zitten..) en dus lekker veel kan verdienen. Nu maar hopen dat het mag en ik dus al mijn mooie plannen kan doorzetten :) Om te beginnen met de herfstvakantie; ik wil graag weg. Waarheen en hoelang maakt me niet uit! Een paar dagen in een huisje in een vakantiepark in Brabant vind ik helemaal goed (goed uit kunnen gaan in de buurt is stiekem wel een vereiste), maar naar een grote stad in (als het kan) het buitenland klinkt ook geweldig! Het hoeft volgens mij helemaal niet duur te zijn, maar ik heb echt geen idee waar ik leuke, betrouwbare en goedkope vakanties kan vinden voor 4 personen..? Tips zijn welkom!

2 opmerkingen :

  1. Inderdaad, we hebben tips van de buitenwereld nodig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Misschien een tip om echt LAST Minute te boeken ? Dus bijvoorbeeld een dag voordat je gaat, dan is het waarschijnlijk veel goedkoper, ik heb het zelf ook een x gedaan met vriendinnen , het enige nadeel is dat je niet weet of je zejer een vakantie hebt

    BeantwoordenVerwijderen