maandag 17 september 2012

Birthdaygirl!

Ik hoor jullie denken; je bent toch in maart geboren? Ja dat klopt, maar vandaag (17-09) ben ik dus precies 16,5 jaar oud! Tegenwoordig een mijlpaal aangezien je nu op die leeftijd autorijlessen mag gaan volgen (!) Ik wil sowieso vóór ik klaar ben op deze school mijn rijbewijs op zak hebben en daar heb ik technisch gezien nog bijna 2 jaar voor. Praktisch gezien slechts 1 jaar, want ik denk niet dat ik in 6vwo ook nog die stress van rijlessen erbij wil hebben. Want stressen wordt het bij mij ongetwijfeld. Ik vrees echt voor het moment dat ik achter het stuur moet kruipen en mijn rijinstructeur moet vertellen dat ik nog niet eens weet aan welke kant gas/koppeling/rem zit. En voor het moment dat ik moet inparkeren (serieus, dat is toch ONMOGELIJK?) en invoegen..
Ik stel mezelf altijd maar gerust met de gedachte dat de meest domme en onhandige mensen zelfs hun rijbewijs halen (dan wel niet in 1x, maar goed) en dat het mij dan ook écht wel moet lukken. Maar, niet lachen, ik haalde mijn verkeersexamen in groep 7 zelfs op het nippertje..
carcrash

1 opmerking :

  1. Mijn vriendinnen kunnen het echt alleen nog maar over rijlessen hebben maar ik ben echt doodsbenauwd voor auto's. Misschien komt het door dat verschrikkelijke knooppunt met al die ruime bochten hier? Nou ja, ik wacht in elk geval nog even lekker tot na m'n studie. Veel succes als je gaat beginnen!

    BeantwoordenVerwijderen