zaterdag 28 april 2012

“HOERA, Ik ben in de film!”

moviepark

Terwijl dit artikel online komt hang ik waarschijnlijk ondersteboven in een achtbaan en ben ik misschien zelfs al met Jimmy Neutron op de foto geweest. Ik breng dit weekend namelijk door in Movie Park Germany! We blijven hier 2 volle dagen en overnachten in een hotel een stuk verderop. Op internet heb ik veel positieve recensies gelezen, maar ook heel wat negatieve. Ik weet dus niet wat ik moet verwachten maar ik hoop op het beste ;)

Op de website van het park heb ik de attracties bekeken en dit lijken me de leukste :

Van Helsing’s Factory  - New York in de jaren ´50: vampieren en andere gevaarlijke wezens regeren de nacht. Niemand is veilig. Maar Van Helsing heeft hen de oorlog verklaard. Ga met de grootste vampierjager aller tijden mee en voer samen met hem de nooit eindigende strijd tussen goed en kwaad. Stap in en beleef een demonische achtbaanrit door het donker, die u de moed in de schoenen doet zinken.

NYC Transformers - Voor deze attractie heeft u stalen zenuwen nodig. U wordt door een lange arm door de lucht geslingerd en daarbij draait u ook nog om uw eigen as.. Wie durft?

Avatar Airglider - Word een heerser van de lucht! Spreid je armen  en beleef liggend een uniek gevoel als je met Avatar door de lucht glijdt.

Jimmy Neutron’s Atomic Flyer - Houd je goed vast als je in deze achtbaan de zwaartekracht trotseert!

MP Express - De MP Express is een bijzondere achtbaan: de rails bevinden zich niet onder het wagentje, maar boven uw hoofd. Met grote snelheid maakt u scherpe bochten en loopings op 30m hoogte. Dat u geen "vaste grond" onder uw voeten heeft, maakt de attractie nog spannender!

Side Kick - De "Side-Kick" is een supersnelle attractie. Je neemt plaats op het einde van een vrij slingerende mast in een draaiende gondelschijf en draait tijdens de rit meerdere malen om uw as.

1 opmerking :