dinsdag 3 april 2012

Day #07 - Your best friend


Op deze foto waren we een weekendje weg met, van links naar rechts, Romy, Wendy, Karlijn, Beau, Pascale, Fiona, Isis en Maartje. We zijn wel vaker met dit groepje samen (mensen zien ons zelfs als een geheel..) en het is altijd heel gezellig!

Hoi ik ben Romy. Op 14 februari 1996 ben ik geboren, ik ben nu dus 16 jaar oud. Als sport doe ik aan fitness en zit ik ook samen met Beau op badminton :)

Hello (: Ik ben Wendy, ik ben 15 jaar oud en zit in 4vwo. Ik hou van lekker weer, lachen, kiwi’s, mijn telefoon, vrienden en familie, chocola met hazelnoten, honden, skaten, walnoten, ijsjes, muziek en Jack Sparrow. Ik vind het leuk om te kamperen (zolang ik maar een fatsoenlijke douche en wc heb) en kijk graag naar Pretty Little Liars en Castle. En dit is zo’n beetje mijn leven heeel snel en kort samengevat ;)

Hoi Beau, ik ben Karlijn en ben over 10dagen jarig en dan wordt ik 16!!!dus dan ben ik eindelijk legaal. ik zoek eigenlijk nog een paar zinnen, want ik ben niet zo creatief. mijn lievelings kleur is groen, en ik houd van alles wat groen is, spinazie, gras, appels :) 

Haai, ik ben Pascale. 15 jaar. Ik hou van drop, palmbomen en natuurlijk van Beau :) Nijlpaarden, konijnen en haaien zijn mijn lievelingsdieren.
En ik ben groots fan van Anouk en James Blunt:)

Haaihaai, ik ben Fiona, op 24 november ben ik 16 geworden, dat betekent dus dat ik elk weekend lam ben. Ik hou van feesten, boys en verder niets. PARTYHARDY. Helaas bestaat er ook nog zoiets als school, doordeweeks ben ik dan ook altijd erg vrolijk, en mag beau lekker meedoen

Helloo, ik ben Isis, jammer genoeg nog geen 16 ;) Nog even wachten tot 3 july haha. Ik ben een enorme muziekfreak en heb een obsessie met kleding&schoenen (vooral hakken en flatforms hihi) en niet te vergeten ijs, chocola en chips :D En ooit zal ik een hele grote inloopkast vol met Jeffrey Campbells hebben.
Maar voorlopig nog maar even door sparen en vwo afmaken (yuck..) ;D
 
Hee, ik ben Maartje. Ik ben 15 jaar en jarig op 27 november. Ik houd van muziek, eten, keyboard spelen, leuke dingen en van mijn beste vriendinnetjes c: Oja en ik heb twee konijnen. Ik ken Beau al heel lang, maar we zijn pas sinds de tweede vriendinnen. We zaten vroeger namelijk samen op flexxdance. Daar was Beau heel vervelend en irritant. We waren aartsvijanden van elkaar. Nu is Beau een hele spontane, vrolijke, gezellige en lieve meid, waarmee je veel kan lachen. We zijn echte best friends forever! <33333'

3 opmerkingen :