vrijdag 17 februari 2012

De bekentenis.

Dat er vorige week zaterdag in een artikel ineens (tot 2 keer toe) de naam 'One Direction' voorbij kwam, vraagt natuurlijk om uitleg.
Ik durf met zekerheid te zeggen dat ik géén fan ben, maar je kunt er echt niet omheen dat die jongens knap zijn. Dat je de liedjes niet leuk vind kan ik begrijpen, dat is je smaak of dat is het niet. Maar die jongens, damn. Je moet er toch op z'n minst wel ééntje aantrekkelijk vinden ;)

Maartje en ik hebben onze stiekeme interesse eigenlijk heel lang voor elkaar verzwegen, haha, maar waarom is niet echt goed uit te leggen. Ik denk dat het vooral komt door het feit dat de fans extreem fan (lees : overdreven, overheersend en gevaarlijk) zijn. Persoonlijk word ik daar niet graag mee geassocieerd.
Bovendien horen we in de pauze 1e en 2e-klassers liedjes van ze meezingen. Volgens mij vallen we qua leeftijd net iets boven de doelgroep..

Op een onschuldige ochtend, op de fiets, hebben we aan elkaar toegegeven dat we plaatjes van ze hebben bekeken, hebben gegoogled op 'Harry girlfriend' en zelfs aan het downloaden zijn geweest. Uit pure zelfbescherming hebben we die middag een contract opgesteld.


We weten van onszelf dat we redelijk gevoelig zijn als het gaat om obsessies (we spreken uit ervaring, uitleg is niet nodig denk ik).
In ieder geval hebben we onszelf en onze ego's in bescherming genomen door middel van dit contract.

Herken je jezelf in ons? Geef je over, het lucht op.

Klik HIER voor een GRATIS hartverzakking.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten