vrijdag 4 mei 2012

Tekst op muur maken met tijdschriften

Gisteravond zat ik op internet een beetje door te klikken toen ik ineens deze foto tegen kwam. Meteen kwam er een creatieve vlaag naar boven en ben ik aan de slag gegaan!

Vastleggen in volledig scherm 4-5-2012 180435.bmp


 party 001

Je hebt nodig :
- Tijdschrift met foto’s op A4-formaat (zodat je in de letters die je gaat knippen geen kaderlijnen etc. ziet)
- Schaar
- Buddy of kneedgum. Deze buddy van Pritt kostte me €2,84 voor 64 blokjes. Ik weet zeker dat je het ergens goedkoper kunt krijgen.

Scheur wat mooie foto’s uit het tijdschrift. Je kunt het beste kiezen voor de foto’s op A4-formaat zodat je, zoals ik net al zei, geen kaderlijnen of tekst ziet op de letters. In IKEA boekjes en mode-tijdschriften kun je goede foto’s hiervoor vinden! 
Ik ga de letters plakken op een witte muur en ik wil het liefste dat de letters allemaal een verschillende kleurtint hebben. Ik heb voor het woord ‘Dreams’ maar 6 pagina’s nodig, maar ik heb er meer uitgescheurd zodat ik een beetje kan kijken welke kleuren het mooiste staan.

dreams 002
dreams 012

Vervolgens knip je uit de foto’s de letters die je nodig hebt. Dit kun je gewoon uit de losse hand doen want het hoeft (naar mijn idee) niet zo netjes. Ook vind ik het niet erg als de ene letter wat groter of dikker is dan de ander.
Hierna plak je op de achterkant een paar stukjes buddy/kneedgum. Ik dacht eerst dat je elk ‘blokje’ buddy gewoon zo moest laten en moest opplakken, maar je kunt beter elk blokje in stukjes delen. Bespaart een hoop ;)

dreams 013

Tenslotte kies je een leuk plekje uit en kun je de letters ophangen! Het hoeft niet in één keer allemaal goed te hangen want je kunt het heel makkelijk weer verplaatsen.

dreams 020

En het resultaat:

dreams 023
dreams 024

4 opmerkingen :

 1. Aaaah wat leeeeeuk!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit ziet er echt superleuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WAAAAUUUUUW dat is zo vet wat post jij leuke dingen zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hmmmm hahahhahahahh xD hahahahahaha  virus

  BeantwoordenVerwijderen