woensdag 30 mei 2012

Jeugdsentiment: Habbo Hotel

Habbo Hotel: Wie is er niet mee opgegroeid? Het eerste stadium onder het begrip ‘verslaafd’ en bovendien een lokaas voor hackers, pedofielen en loverboys als het aan onze ouders ligt. Toen ik een jaar of 11 was heb ik echt veel te veel tijd achter de computer doorgebracht (al was dat nog wel in de tijd dat ik elke dag maar één uurtje mocht computeren..) onder de nickname ‘super..miss..kiss’. Samen met een vriendin bouwde ik kamers in het hotel en deed ik altijd mee aan de wedstrijden op de ‘spelletjesafdeling’. Voor de zogenaamde ‘credits’ moest je betalen, maar ik deed altijd heel sneaky mee aan wedstrijden en won zo mooie spullen die ik weer ruilde.
Het was zelfs zo erg dat ik een keertje codes heb ‘gestolen’ uit een supermarkt. Op de Hitkrant zat die week een kaartje met een kortingscode erop waarmee je bij Habbo Hotel een gratis zomerpakket kon ontvangen. Ik heb toen van ongeveer 4 Hitkranten de code’s overgetypt in mijn mobiel en thuis geactiveerd. Haha, wat erg :’) Op een gegeven moment was ik zelfs HC (Habbo Clublid) en kon ik een mooier kapsel uitkiezen. ‘Gewone’ Habbo-ers keken echt tegen me op. Ik voelde me serieus héél stoer.
Toen ik er een tijdje geleden ineens weer aan dacht, werd ik toch wel heel benieuwd.. Jullie voelen hem al aankomen:
Vastleggen in volledig scherm 30-5-2012 195619.bmp
Na een heel gedoe met mijn wachtwoord kon ik dan eindelijk gaan onderzoeken wat ik er zo leuk aan vond. Het eerste wat me opviel was mijn stijlvolle look. Ongetwijfeld heel populair in Habbo Hotel ‘07. Kijk ook even naar mijn ‘motto’. Zó oud is het dus.
Vastleggen in volledig scherm 30-5-2012 195610.bmp
Ik ging meteen opzoek naar mijn favoriete kamers in het hotel: de verkleedspelkamers! Na een aantal rondes met thema’s als dier, beroemdheid en disney werd ik helaas weggestemd. Ik was de enige zonder HC-lidmaatschap, dus ik kon niet zulke mooie kleding kiezen als mijn medespelers.
Vastleggen in volledig scherm 30-5-2012 200615.bmp
Vastleggen in volledig scherm 30-5-2012 201955.bmp

En toen was ik het alweer zat.. Ik ben ooit zó geobsedeerd geweest door dit spel, haha.
Geef toe, jullie waren hier vroeger ook niet achter weg te slaan!

1 opmerking :

  1. Ooooh! Ik herken het helemaal. Ik heb ooit bijna op het punt gestaan ook daadwerkelijk credits te kopen he!

    BeantwoordenVerwijderen